Allround Noodreparatie

Is uw huis getroffen door storm? Waterlekkage?  Heeft u een spoedklus? Bel ons dan, want u kunt bij ons altijd terecht voor noodgevallen.  Of u nou een Bitumen dakbedekking, Grind dakbedekking, PVC dakbedekking, Dakpannen, Dakplaten of een Zink dak heeft, wij lossen het voor u op.

Nieuwe daken & dak renovatie

Begint u aan een geheel nieuw huis? Of een geheel nieuw dak? Roof Master kan gehele nieuwe daken plaatsen, gepaard met onze geweldige service & goedkope tarieven!

Plaatsen schoorsteenkappen

Veel problemen kunnen worden voorkomen door uw schoorsteen te voorzien van een geschikte schoorsteenkap. Een goede kap beschermt de schoorsteen niet alleen tegen regen, maar ook vogels kunnen hierdoor niet meer in uw schoorsteen terecht komen. Vogels zoeken graag een warm en beschut plekje op en dan komt een schoorsteen al snel in aanmerking voor het bouwen van een nestje. Het gebeurt ook regelmatig dat men vogels aantreft in de woonkamer die in de schoorsteen terecht zijn gekomen. Roof Master kan voor u een geschikte schoorsteenkap plaatsen.

Repareren van schoorstenen

Er is niks vervelender dan een kapotte schoorsteen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op, als uw schoorsteen aan reparatie toe is. Roof Master is een specialist in schoorstenen.

Dakraam reparatie / renovatie

Dakraam reparatie/renovatie

Is uw dakraam kapot door veroudering en/of weeromstandigheden? Geen paniek! Roof Master is gespecialiseerd in dakraam reparatie en wij kunnen uw klus klaren als de beste. Ook als uw dakraam in een wat oudere staat verkeerd, kunnen wij hem weer als nieuw maken

Nokvorstreparatie/renovatie

Wanneer u kiest voor een nokvorstrenovatie blijft de gehele oude situatie bestaan. Roof Master verwijderd de losse stukken cement en de losse stukken nokvorsten worden tijdelijk verzet voor hergebruik. De bovenste rij dakpannen wordt schoongemaakt, zodat de nokvorst, dak pasta en bovenste dakpan perfect verbonden zijn. Wanneer alle dakpannen schoon en droog zijn, wordt de dak pasta aangebracht en worden de nokvorsten in de pasta gedrukt. Overtollig materiaal wordt verwijderd. Wij kunnen uw dak ook van nieuwe nokvorsten voorzien

Plaatsen vogelwering

Plaatsen vogelwering

Vogels en muizen bouwen vaak hun nestjes onder dakpannen, dit kan vaak nare luchtjes en aantasting van de isolatie geven. Roof Master kan deze problemen oplossen door een vogelschroot aan uw dak te monteren. Dit maakt het voor ongedierte onmogelijk om onder uw dakpannen te komen.

Schubben (Manen) reparatie

Kantpannen reparatie

Net als de nokvorsten zijn de meeste kantpannen van oudsher vastgelegd in een cementverbinding. Door weersomstandigheden wordt de verouderde cementverbinding poreus en gaat scheuren of zelfs afbrokkelen. Door de kantpannen opnieuw vast te laten zetten met behulp van de kunststof dak mortel, voorkomt u in de toekomst dat uw kantpannen los komen te zitten door scheuren in de cementverbinding of zelfs het afbrokkelen van het cement. Uiteindelijk voorkomt u zo een lekkage.

Plaatsen rookafvoerkanalen

Heeft u een nieuw rookafvoerkanaal nodig? Ook dan bent u bij Roof Master aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen voor u perfect een nieuw rookafvoerkanaal plaatsen, of uw oude rookafvoerkanaal renoveren of repareren.

Reparatie dakgoten/kielgoot

Als uw dakgoot beschadigd is, is het van noodzaak om deze snel te repareren. Als u dit namelijk niet doet ontstaat er namelijk een grote kans op waterlekkage in uw huis. Met Roof Master kunt u een gerust hart contact opnemen, omdat u bij ons verzekerd bent dat uw dakgoot goed hersteld wordt.

Vervangen kant- en dakpannen

Roof Master kan uw dakpannen snel en tegen een goede prijs snel verwijderen en vervangen. Dit gaat gepaard met een goede service. Meestal zijn wij niet langer dan 2 werkdagen bezig met de werkzaamheden. Bij vernieuwing van uw dak is het vaak voldoende alleen de pannen, latten te vervangen en een dampdoorlatende folie te bevestigen. Zo bespaard u onnodige kosten.

Loodslabben

Loodslabben zorgen ervoor dat twee oppervlakken aan de buitenkant van een huis waterdicht op elkaar aansluiten. Ze bevinden zich bijvoorbeeld tussen het dak en de schoorsteen. Als de loodslabben niet in optimale conditie zijn, kunnen ze voor lekkages in huis zorgen. Het is daarom belangrijk ze regelmatig door Roof Master te laten controleren. Als een loodslab zo beschadigd is dat hij niet meer te repareren is, dan kunt u hem het beste de loodslab vervangen. Een zelfklevende loodslab is daarvoor het handigst. In de klus gaan we ervan uit dat de oude loodslab niet zelfklevend is.