Branden van dakleer

Dakleer is een soort dakbedekking die het meeste wordt toegepast op platte daken. Met de term dakleer wordt overigens ook bitumen (bitumineus), APP, teer- en bitumen houdende dakbedekking bedoeld. Het is het zwarte materiaal op daken die met rollen op het dak wordt aangebracht (gebrand). Roof Master kan dit als geen ander, dus heeft u een klus met betrekking tot het branden van dakleer? Neem contact met ons op.

Camera inspectie (endoscoop)

Endoscopie is het opsporen van een lekkage binnen een ruimte met behulp van een piepkleine beweegbare camera. Roof Master duwt de camera door een gat van 8 mm. Vrijwel altijd is er een dergelijk klein gat aanwezig in de buurt van de lekkage. Wanneer dit niet het geval is wordt deze door ons geboord.

Isolatie

Door verschillende invloeden, denk bijvoorbeeld aan weersinvloeden, kan vocht de constructie van uw huis binnendringen. Isolatie voorkomt de vorming van vocht en schimmel in uw huis. Daarnaast zorgt het ervoor dat de warmte binnen blijft, waardoor het comfortabeler wordt in uw huis. Let bij het kiezen van isolatie op het bouwjaar van uw woning. Het kan namelijk verschillen welke vormen van isolatie meer geschikt en noodzakelijk zijn. Maak een afspraak met Roof Master, en wij kijken welke manier er het beste bij u past.

Schilderwerkzaamheden

Roof Master is er ook voor al uw binnen- en buiten schilderwerkzaamheden. Onze schilders leveren een hoogwaardig kwaliteit schilderwerk af op particuliere woningen tot bedrijfspanden. Een combinatie tussen kleuren, beglazing en wandafwerking kan uw woning of bedrijfspand de perfecte uitstraling geven, wij geven u hier graag advies over.

Vraag een offerte aan