Dakgoot reinigen

Zit er mos of andere ongewenste troep in je dakgoot? Roof Master kan uw dakgoot snel en goed reinigen, zodat hij weer als vanouds lijkt. Ook coaten we uw dakgoot, wij brengen dan een speciale dak coating aan, dit wordt vooral geadviseerd bij oude en slechte daken.

Impregneren

Bij het impregneren van uw gevel wordt er door Roof Master een beschermlaag op uw gevel gespoten, waardoor uw gevel waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat water niet meer in de gevel kan trekken. Hierdoor zal er geen vocht meer in uw woning komen vanaf buiten. Impregneer middelen zijn verkrijgbaar op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Bent u bezig met het milieu? Dan is impregneermiddel op waterbasis de beste optie voor u. Ook wordt het impregneermiddel op basis van oplosmiddel tegenwoordig niet meer echt gebruikt. Daarnaast bestaat er nog impregneer crème, deze wordt aangebracht met een kwast en trekt iets dieper in de gevel dan vloeistof. Deze gebruik je bij oppervlaktes met veel kozijnen en erin. Zijn er geen of amper kozijnen in het oppervlak? Kies dan voor impregneermiddel.

Voegen van schoorstenen

De buitenkant van de schoorsteen kan vaak nog prima gerenoveerd worden door deze opnieuw te voegen. Bij het uitbreken van de voegen komt het nogal eens voor dat er behoorlijke schade wordt aangericht aan het metselwerk van de schoorsteen door de krachten die hierdoor op de schoorsteen worden uitgeoefend. Om dit te voorkomen, maakt Roof Master uitsluitend gebruik van de nieuwste technieken en zullen wij met diamant de voegen uitfrezen. Bij het frezen wordt nauwelijks kracht uitgeoefend op het metselwerk van de schoorsteen, waardoor het risico op scheuren of losraken van de stenen tot een minimum wordt gereduceerd. Eventuele loszittende stenen kunnen over het algemeen weer opnieuw vast gemetseld worden. Na het opnieuw voegen en eventueel impregneren van uw schoorsteen, kan uw schoorsteen weer vele jaren mee.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen zijn natuurlijk zeer goed voor het milieu. Wist u ook dat schone zonnepanelen een rendement hebben van ruim 4% meer? Daarom is het verstandig uw zonnepanelen tijdig te reinigen. Roof Master kan dit als geen ander, dus heeft u zonnepanelen die gereinigd moeten worden? Neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan